رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

تاکید مسکو بر اولویت مسئله اوکراین در جریان مذاکره با غرب

تاکید مسکو بر اولویت مسئله اوکراین در جریان مذاکره با غرب روسیه در حالی بر لزوم انجام مذاکره با غرب تاکید کرد که خواستار قرار گرفتن موضوع جنگ اوکراین و حمایت‌های تسلیحاتی غرب از این کشور در راس این مذاکرات شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا مسکو آماده گفتگو با واشنگتن در مورد تهدیدات یک جنگ هسته‌ای است، عنوان کرد: ما نمی‌توانیم صرفا بخشی از مشکلات میان خود را حل کنیم و البته که روسیه در این رابطه کاملا صریح است.

 

وی به خبرنگاران گفت: ما پذیرای گفتگو هستیم اما برای شکل‌گیری یک گفتگوی فراگیر که همه جوانب از جمله ابعاد کنونی مربوط به جنگ اوکراین و دخالت مستقیم آمریکا در این جنگ را هم در برگیرد. موضع کرملین در قبال مذاکره با آمریکا در حالی مطرح می‌شود که واشنگتن، ادعای مطرح شده از سوی روسیه، مبنی بر اینکه با مسلح‌کردن اوکراین و حمایت تسلیحاتی از این کشور در جنگی حضور دارد که هدفش تحمیل شکست استراتژیک شدید به مسکو است تا از آن به عنوان قهرمان یاد شود، را رد کرد.

 

 به رغم تاکید کرملین بر لزوم انجام مذاکره در قالب جنگ اوکراین، آمریکا ادعا کرده است که هر گونه مذاکره در این زمینه به اوکراین مربوط می‌شود. پسکوف در این رابطه به خبرنگاران گفت که موضع‌ روسیه برای مذاکره با غرب موضع جدیدی نیست با این حال، با گذشت زمان فهرست موضوعاتی که روسیه و آمریکا باید در مورد آنها بحث کنند، در حال افزایش است.با این حال، پسکوف انجام چنین گفتگو و مذاکره‌ای با غرب را بسیار لازم و ضروری دانسته و عنوان کرد مشکلات زیادی میان دو کشور در حال شکل‌گیری است و بخش عمده‌ای از این مشکلات را مرتبط با حوزه امنیتی دانست.


با این حال، از نگاه واشنگتن، این ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه است که در سومین سال جنگ با اوکراین، بر نگرانی‌های امنیتی افزوده است. مواضع غرب در مورد روسیه در حالی مطرح می‌شود که پوتین در هفته گذشته به کره شمالی سفر کرد و پس از دیدار با کیم‌جونگ اون، یک توافق دفاعی نظامی با این کشور امضا کرد که به موجب آن قرار شد تا در پاسخ به حمایت تسلیحاتی غرب از اوکراین، روسیه نیز تسلیحاتی را به کره شمالی ارسال کند.

 

علاوه بر این پوتین عنوان کرده است که در حال بررسی تغییر دکترین استفاده از سلاح‌های هسته‌ای است. تصمیم وی در حالی مطرح می‌شود که معاهده کنترل تسلیحات هسته‌ای میان روسیه و آمریکا در سال 2026 منقضی شده و اعتبارش را از دست می‌دهد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار